Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші офіційні фото інтер'єру Mercedes-benz A-Class 2018 модельного року

Незважаючи на те, що дебют нового покоління Mercedes-benz A-Class відбудеться не раніше початку наступного року, вже сьогодні ми можемо чітко розгледіти всі особливості інтер’єру майбутнього преміум хетчбеку від німецького бренду Mercedes-benz. Найменша модель обіцяє революційний дизайн екстер’єру та надсучасний інтер’єр, який судячи з фото стане високотехнологічним та продовжить традиції розпочаті седаном Е-Class.

Несподівано для багатьох експертів, для нового A-Class німці запропонували дорослу панель приладів та якісний кокпіт, який зможе посунути конкурентів на декілька щаблів нижче за хетчбек від Mercedes-benz. Зі слів представників виробника, нова передня панель буде створювати більше простору та практичності ніж у попередника. Крім цього вдалося забезпечити високий рівень комфорту та розкоші. Доречи, перші враження про інтер’єр новачка ми отримали ще декілька тижнів тому, коли в Інтернеті з’явилися шпигунські світлини внутрішнього світу A-Class.

Найбільш яскравим елементом в салоні нового Mercedes-benz A-Class безумовно є інформаційна панель у вигляді планшета. Замість традиційної панелі приладів ми побачили два пласких екрани подібні до тих що встановлені на E- та S-Class. Перший з моніторів має 7 дюймів, а другий 10,25 дюйма. Кожен екран покритий анти рефлекторним покриттям та автоматично регулює яскравість в залежності від освітлення у автомобілі.

У новому хетчбеку німці встановили інтелектуальну систему освітлення, яка має велику кількість різних освітлюваних ефектів. Підтримати реноме преміум автомобілів повинні два монітори, на перший з яких виводяться покази тахометра та спідометра, а на інший лише інформаційно-розважальні функції. На борту Mercedes-benz A-Class 2018 модельного року присутнє найсучасніше та технологічне обладнання, тому за рівнем персоналізації та комфорту новачок може стати одним з лідерів у своєму класі. 

Нажаль в Інтернеті є тільки фото інтер’єру, можливо згодом в мережі з’являться світлини екстер’єру. А поки цього не сталося ми можемо тільки здогадуватися, як буде виглядати зовнішній вид A-Class. Серед цікавого, слід сказати про збільшення об’єму багажного відсіку до 370 літрів та перехід на модульну платформу.

Під капотом A-Class розмістяться вже відомі дизельні та бензинові мотори потужністю від 150 до 360 к.с. Хетчбек буде представлено лише у п’яти дверному виконанні, як з механічною так і з автоматичною коробкою перемикання швидкостей.

Орієнтовна вартість базової комплектації Mercedes-benz A-Class становитиме біля 20 тисяч євро…

29.11.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші офіційні фото інтер'єру Mercedes-benz A-Class 2018 модельного року

Політика конфіденційності